Na konferenciji PITDrvoCon 2024, koja se održava svake godine i okuplja stručnjake iz drvne industrije, viši asistent sa Drvno industrijskog odsjeka Tehničkog fakulteta u Bihaću, Hasan Talić, predstavio je inspirativne primjere dobrih praksi iz industrije namještaja u regiji.

Hasan je naglasio uspjehe Tehničkog fakulteta u Bihaću, posebno Drvno industrijskog odsjeka, te mogućnosti koje pružamo našim studentima. Prezentacija je uključivala primjere inovativnih rješenja i tehnika koje studenti i profesori koriste u svom radu, kao i uspješne projekte realizirane u saradnji s lokalnom industrijom.

Posebna pažnja posvećena je praktičnoj primjeni znanja i vještina koje studenti stječu tokom studija, što ih priprema za uspješne karijere u drvnoj industriji. Hasan je također istakao važnost međunarodne saradnje i razmjene iskustava u unapređenju obrazovnih programa i istraživačkih projekata.

Zahvaljujemo Hasanu na izvrsnom predstavljanju fakulteta i na dijeljenju vrijednih informacija i znanja s učesnicima konferencije. Njegov doprinos je bio izuzetno cijenjen i od strane prisutnih kolega i industrijskih profesionalaca.

Za više informacija, posjetite https://www.facebook.com/share/p/WC1roSr1sA7T4vxx/